Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000150261

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001502xx / 000150261.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200553-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3710000000490525
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20180316061412.9
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-obecné inf.150817c20149999ir-qr-p-o-----0----0eng--
Identif.č. LC2015243356
*Kód nár.bibl.ag.101666074 DNLM
ISSN2383-3009
*Syst. číslo(OCoLC)919911925
*Syst. číslo(SFX)3710000000490525
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341
Názvové údajeNutrition and food sciences research electronic resource .
Varianta názvuJNFSR
Varianta názvuJournal of nutrition and food sciences research
Varianta názvuNFSR
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od vol. 1, No. 1 (Jul./Sep. 2014).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o neprav.č.Vol. 1 complete in 2 issues.
Pozn.k suppl.Some issues have supplements.
588 Description based on: Vol. 1, No. 1 (Jul./Sep. 2014); title from cover image (publisher's Web site, viewed Aug. 21, 2015).
588 Latest issue consulted: Vol. 2, No. 3 (Jul./Sep. 2015) (viewed Aug. 21, 2015).
Předm.-Věc.témaFood Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaNutrition Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Research. fast (OCoLC)fst00930596
Předm.-Věc.témaNutrition Research. fast (OCoLC)fst01042241
Předm.-Věc.témaFood Technology.
Předm.-Věc.témaNutritional Physiological Phenomena.
Předm.-Věc.témaNutritional Sciences.
Žánr/formaElectronic journals
Žánr/formaPeriodicals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceAnstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, issuing body.
VZ-KorporaceDānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Nutrition and food sciences research 2383-0441
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3710000000490525&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004263774
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004263774
Katalogizátor20210118 SVK07 0919
06000W1
264 1Tehran : National Nutrition & Food Technology Research Institute, [2014]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20210115113325
SRC CONSER