Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000150304
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001503xx / 000150304.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200505-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib3710000000504625 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230801213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 160406c20149999ir-qr-p-o-----0----0eng-- |
Identif.č. LC | 2016243195 2016222508 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101680532 DNLM |
ISSN | 2423-4214 2345-5357 |
*Syst. číslo | (OCoLC)947103270 |
*Syst. číslo | (SFX)3710000000504625 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
Zkrácený název | Appl. food biotechnol. (Online) |
Klíčový název | Applied food biotechnology (Online) |
Názvové údaje | Applied food biotechnology electronic resource . |
Varianta názvu | AFB |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vychází od vol. 1, No. 1 (2014). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
588 | Description based on: Vol. 1, No. 1 (2014); title from PDF caption (publisher's Web site, viewed Apr. 8, 2016). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 3, No. 2 (2016) (viewed Apr. 8, 2016). |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-Věc.téma | Food Technology. |
Předm.-Věc.téma | Nutritional Physiological Phenomena. |
Předm.-Věc.téma | Nutritional Sciences. |
Předm.-volně tvoř. | Biomedical Engineering |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Anstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, issuing body. |
VZ-Korporace | Dānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Applied food biotechnology 2345-5357 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574955 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574955 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0800 |
06000 | W1 |
264 1 | Tehran : National Nutrition and Food Technology Research Institute ; Shahid Beheshti University of Medical Sciences, [2014]- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120519 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.