Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000150304

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001503xx / 000150304.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200505-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3710000000504625
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.160406c20149999ir-qr-p-o-----0----0eng--
Identif.č. LC2016243195 2016222508
*Kód nár.bibl.ag.101680532 DNLM
ISSN2423-4214 2345-5357
*Syst. číslo(OCoLC)947103270
*Syst. číslo(SFX)3710000000504625
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
Zkrácený názevAppl. food biotechnol. (Online)
Klíčový názevApplied food biotechnology (Online)
Názvové údajeApplied food biotechnology electronic resource .
Varianta názvuAFB
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od vol. 1, No. 1 (2014).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: Vol. 1, No. 1 (2014); title from PDF caption (publisher's Web site, viewed Apr. 8, 2016).
588 Latest issue consulted: Vol. 3, No. 2 (2016) (viewed Apr. 8, 2016).
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473
Předm.-Věc.témaFood Technology.
Předm.-Věc.témaNutritional Physiological Phenomena.
Předm.-Věc.témaNutritional Sciences.
Předm.-volně tvoř. Biomedical Engineering
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceAnstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, issuing body.
VZ-KorporaceDānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Applied food biotechnology 2345-5357
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574955
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574955
Katalogizátor20240422 SVK07 0800
06000W1
264 1Tehran : National Nutrition and Food Technology Research Institute ; Shahid Beheshti University of Medical Sciences, [2014]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120519
SRC CONSER