Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000150394
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001503xx / 000150394.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200457-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib3710000000534629 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20200912060551.7 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-|nu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 160109c20159999xx-fr-p-o-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2016233040 |
ISSN | 2413-2543 2413-2543 2415-0290 |
*Syst. číslo | (OCoLC)947091839 |
*Syst. číslo | (SFX)3710000000534629 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | SB175 .I58 |
Zkrácený název | Int. j. food allied sci. (Online) |
Klíčový název | International journal of food and allied sciences (Online) |
Názvové údaje | International journal of food and allied sciences electronic resource . |
Varianta názvu | IJFAAS |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 2x ročně |
Číslování | Vychází od: Vol. 1, no. 1 (July 2015). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
588 | Description based on: Vol 1, No. 1 (July 2015); title from PDF article header (journal website, viewed December 12, 2016). |
588 | Latest issue consulted: Vol 2, No. 1 (July 2016) (viewed December 12, 2016). |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Crop science Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Research. fast (OCoLC)fst00801593 |
Předm.-Věc.téma | Crop science. fast (OCoLC)fst00883934 |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-volně tvoř. | Plant Sciences |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
*Vydání-jiný nosič | Print version: International journal of food and allied sciences 2415-0290 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3710000000534629&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004705333 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004705333 |
Katalogizátor | 20210426 SVK07 0922 |
264 1 | Multan, Pakistan : Institute of Food Science and Nutrition, Bahauddin Zakariya University |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20210423122246 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.