Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000150394

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001503xx / 000150394.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200457-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3710000000534629
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20200912060551.7
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|nu||||||||
KÚ-obecné inf.160109c20159999xx-fr-p-o-----0----0eng-c
Identif.č. LC2016233040
ISSN2413-2543 2413-2543 2415-0290
*Syst. číslo(OCoLC)947091839
*Syst. číslo(SFX)3710000000534629
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCSB175 .I58
Zkrácený názevInt. j. food allied sci. (Online)
Klíčový názevInternational journal of food and allied sciences (Online)
Názvové údajeInternational journal of food and allied sciences electronic resource .
Varianta názvuIJFAAS
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita2x ročně
ČíslováníVychází od: Vol. 1, no. 1 (July 2015).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: Vol 1, No. 1 (July 2015); title from PDF article header (journal website, viewed December 12, 2016).
588 Latest issue consulted: Vol 2, No. 1 (July 2016) (viewed December 12, 2016).
Předm.-Věc.témaAgriculture Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaCrop science Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Research. fast (OCoLC)fst00801593
Předm.-Věc.témaCrop science. fast (OCoLC)fst00883934
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473
Předm.-volně tvoř. Plant Sciences
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
*Vydání-jiný nosičPrint version: International journal of food and allied sciences 2415-0290
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3710000000534629&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004705333
Poskytovatel přístupuAvailable from 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004705333
Katalogizátor20210426 SVK07 0922
264 1Multan, Pakistan : Institute of Food Science and Nutrition, Bahauddin Zakariya University
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20210423122246
SRC CONSER