Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000153429
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001534xx / 000153429.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200553-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib4330000000070847 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240204213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-|n||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 170110c20169999xx-uu-pso-----0----0rus-c |
Identif.č. LC | 2017236715 |
ISSN | 2414-441X 2414-438X 76 |
*Syst. číslo | (OCoLC)971072922 |
*Syst. číslo | (SFX)4330000000070847 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | rus eng rus |
*Kód ověření | pcc |
*Znakové sady | (N |
Zkrácený název | Teor. prakt. pererab. mâsa |
Klíčový název | 880-01 Teoriâ i Praktika Pererabotki Mâsa (Online) |
Názvové údaje | 880-02 Teorii͡a i praktika pererabotki mi͡asa electronic resource = Theory and practice of meat processing. |
Varianta názvu | Theory and practice of meat processing |
Varianta názvu | Teoriya i praktika pererabotki myasa |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vychází od: Tom 1, no 1 (2016). |
Všeobecná pozn. | Title from content provider. |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | Parallel text in Russian and English. |
588 | Description based on: Tom 1, no 1 (2016); title from PDF running title (publisher's Web site, viewed Dec. 11, 2017). |
588 | Latest issue consulted: Tom 2, no 3 (2017) (publisher's Web site, viewed Dec. 11, 2017). |
Předm.-Věc.téma | Meat Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Packing-houses Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Poultry Processing Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Meat. fast (OCoLC)fst01013210 |
Předm.-Věc.téma | Packing-houses. fast (OCoLC)fst01050253 |
Předm.-Věc.téma | Poultry Processing. fast (OCoLC)fst01074000 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | 880-04 Vserossiĭskiĭ nauchno-issledovatelʹskiĭ institut mi͡asnoĭ promyshlennosti im. V.M. Gorbatova, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Teorii͡a i praktika pererabotki mi͡asa 2414-438X |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4330000001730397 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4330000001730397 |
*Alt.graf.reprez. | 222-01/(N Теория и практика переработки мяса (Online) |
*Alt.graf.reprez. | 264-03/(N [Москва] : ВНИИМП им. В.М. Горбатова, 2016- |
*Alt.graf.reprez. | 245-02/(N Теория и практика переработки мяса electronic resource = Theory and practice of meat processing. |
*Alt.graf.reprez. | 710-04/(N Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова, issuing body. |
Katalogizátor | 20240325 SVK07 0703 |
264 1 | 880-03 [Moskva] : VNIIMP im. V.M. Gorbatova, 2016- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240322125107 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.