Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000153429

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001534xx / 000153429.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200565-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib4330000000070847
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20190915070348.5
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|n|||||||||
KÚ-obecné inf.170110c20169999xx-uu-pso-----0----0rus-c
Identif.č. LC2017236715
ISSN2414-441X 2414-438X 76
*Syst. číslo(OCoLC)971072922
*Syst. číslo(SFX)4330000000070847
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykarus eng rus
*Kód ověřenípcc
*Znakové sady(N
Zkrácený názevTeor. prakt. pererab. mâsa
Klíčový název880-01 Teoriâ i Praktika Pererabotki Mâsa (Online)
Názvové údaje880-02 Teorii͡a i praktika pererabotki mi͡asa electronic resource = Theory and practice of meat processing.
Varianta názvuTheory and practice of meat processing
Varianta názvuTeoriya i praktika pererabotki myasa
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od: Tom 1, no 1 (2016).
Všeobecná pozn.Title from content provider.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuParallel text in Russian and English.
588 Description based on: Tom 1, no 1 (2016); title from PDF running title (publisher's Web site, viewed Dec. 11, 2017).
588 Latest issue consulted: Tom 2, no 3 (2017) (publisher's Web site, viewed Dec. 11, 2017).
Předm.-Věc.témaMeat Periodicals.
Předm.-Věc.témaPacking-houses Periodicals.
Předm.-Věc.témaPoultry Processing Periodicals.
Předm.-Věc.témaMeat. fast (OCoLC)fst01013210
Předm.-Věc.témaPacking-houses. fast (OCoLC)fst01050253
Předm.-Věc.témaPoultry Processing. fast (OCoLC)fst01074000
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-Korporace880-04 Vserossiĭskiĭ nauchno-issledovatelʹskiĭ institut mi͡asnoĭ promyshlennosti im. V.M. Gorbatova, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Teorii͡a i praktika pererabotki mi͡asa 2414-438X
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=4330000000070847&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4330000001730397
Poskytovatel přístupuDostupné od 2017/07/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 4100000057668407
Poskytovatel přístupuAvailable from 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4330000001730397
Poskytovatel přístupuAvailable from 2017/07/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 4100000057668407
*Alt.graf.reprez.222-01/(N Теория и практика переработки мяса (Online)
*Alt.graf.reprez.264-03/(N [Москва] : ВНИИМП им. В.М. Горбатова, 2016-
*Alt.graf.reprez.245-02/(N Теория и практика переработки мяса electronic resource = Theory and practice of meat processing.
*Alt.graf.reprez.710-04/(N Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова, issuing body.
Katalogizátor20210125 SVK07 0640
264 1880-03 [Moskva] : VNIIMP im. V.M. Gorbatova, 2016-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20210122101106
SRC CONSER