Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000153429

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001534xx / 000153429.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200553-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib4330000000070847
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20240204213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|n|||||||||
KÚ-obecné inf.170110c20169999xx-uu-pso-----0----0rus-c
Identif.č. LC2017236715
ISSN2414-441X 2414-438X 76
*Syst. číslo(OCoLC)971072922
*Syst. číslo(SFX)4330000000070847
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykarus eng rus
*Kód ověřenípcc
*Znakové sady(N
Zkrácený názevTeor. prakt. pererab. mâsa
Klíčový název880-01 Teoriâ i Praktika Pererabotki Mâsa (Online)
Názvové údaje880-02 Teorii͡a i praktika pererabotki mi͡asa electronic resource = Theory and practice of meat processing.
Varianta názvuTheory and practice of meat processing
Varianta názvuTeoriya i praktika pererabotki myasa
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od: Tom 1, no 1 (2016).
Všeobecná pozn.Title from content provider.
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuParallel text in Russian and English.
588 Description based on: Tom 1, no 1 (2016); title from PDF running title (publisher's Web site, viewed Dec. 11, 2017).
588 Latest issue consulted: Tom 2, no 3 (2017) (publisher's Web site, viewed Dec. 11, 2017).
Předm.-Věc.témaMeat Periodicals.
Předm.-Věc.témaPacking-houses Periodicals.
Předm.-Věc.témaPoultry Processing Periodicals.
Předm.-Věc.témaMeat. fast (OCoLC)fst01013210
Předm.-Věc.témaPacking-houses. fast (OCoLC)fst01050253
Předm.-Věc.témaPoultry Processing. fast (OCoLC)fst01074000
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-Korporace880-04 Vserossiĭskiĭ nauchno-issledovatelʹskiĭ institut mi͡asnoĭ promyshlennosti im. V.M. Gorbatova, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Teorii͡a i praktika pererabotki mi͡asa 2414-438X
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4330000001730397
Poskytovatel přístupuAvailable from 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4330000001730397
*Alt.graf.reprez.222-01/(N Теория и практика переработки мяса (Online)
*Alt.graf.reprez.264-03/(N [Москва] : ВНИИМП им. В.М. Горбатова, 2016-
*Alt.graf.reprez.245-02/(N Теория и практика переработки мяса electronic resource = Theory and practice of meat processing.
*Alt.graf.reprez.710-04/(N Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова, issuing body.
Katalogizátor20240325 SVK07 0703
264 1880-03 [Moskva] : VNIIMP im. V.M. Gorbatova, 2016-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240322125107
SRC CONSER