Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000154659
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001546xx / 000154659.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200457-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib2660000000039074 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230801213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-|n||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 170810c20109999rb-fr-p-o-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2018238176 |
ISSN | 2217-5660 2217-5369 2217-5369 b1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1002899166 |
*Syst. číslo | (SFX)2660000000039074 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | eng eng srp |
*Kód ověření | pcc |
Zkrácený název | Food Feed Res. (Online) |
Klíčový název | Food & Feed Research (Online) |
Názvové údaje | Food & Feed Research electronic resource . |
Varianta názvu | Food and Feed Research |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 2x ročněly |
Číslování | Vychází od 2010 with vol. 37, br. 1. |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | In English; abstracts in English and Serbian. |
588 | Description based on: vol. 37, br. 1 (2010); title from journal home page (SCIndeks journal info web page, viewed August 9, 2018). |
588 | Latest issue consulted: vol. 45, br. 1 (2018). |
Předm.-Věc.téma | Feed processing Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Quality control Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Feed processing. fast (OCoLC)fst00922417 |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Quality control. fast (OCoLC)fst00930920 |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Univerzitet u Novom Sadu. Naučni institut za prehrambene tehnologije, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Food and feed research 2217-5369 |
Předch.záhlaví | Food processing, quality and safety 1821-0554 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008534727 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008534727 |
Katalogizátor | 20240408 SVK07 0647 |
264 1 | Novi Sad : Institute for Food Technology |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240405121047 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.