Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000154659

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001546xx / 000154659.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200457-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib2660000000039074
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|n|||||||||
KÚ-obecné inf.170810c20109999rb-fr-p-o-----0----0eng-c
Identif.č. LC2018238176
ISSN2217-5660 2217-5369 2217-5369 b1
*Syst. číslo(OCoLC)1002899166
*Syst. číslo(SFX)2660000000039074
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaeng eng srp
*Kód ověřenípcc
Zkrácený názevFood Feed Res. (Online)
Klíčový názevFood & Feed Research (Online)
Názvové údajeFood & Feed Research electronic resource .
Varianta názvuFood and Feed Research
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita2x ročněly
ČíslováníVychází od 2010 with vol. 37, br. 1.
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuIn English; abstracts in English and Serbian.
588 Description based on: vol. 37, br. 1 (2010); title from journal home page (SCIndeks journal info web page, viewed August 9, 2018).
588 Latest issue consulted: vol. 45, br. 1 (2018).
Předm.-Věc.témaFeed processing Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Quality control Periodicals.
Předm.-Věc.témaFeed processing. fast (OCoLC)fst00922417
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Quality control. fast (OCoLC)fst00930920
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceUniverzitet u Novom Sadu. Naučni institut za prehrambene tehnologije, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Food and feed research 2217-5369
Předch.záhlavíFood processing, quality and safety 1821-0554
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008534727
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008534727
Katalogizátor20240408 SVK07 0647
264 1Novi Sad : Institute for Food Technology
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240405121047
SRC CONSER