Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000154713
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001547xx / 000154713.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200421-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib2670000000053895 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20210921213022.0 |
KÚ-obecné inf. | 170831c20099999ci-fx-p-------|----0eng-- |
Identif.č. LC | 2017214308 |
ISSN | 1847-3466 1847-3466 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1002306895 |
*Syst. číslo | (SFX)2670000000053895 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX341 .C76 |
Zkrácený název | Croat. j. food sci. technol. |
Klíčový název | Croatian journal of food science and technology |
Názvové údaje | Croatian journal of food science and technology electronic resource . |
Varianta názvu | CJFST |
Údaje fyz.popisu | volumes : illustrations ; 30 cm |
Souč.periodicita | Two issues a year |
Číslování | Vychází od volume 1, no. 1 (July 2009). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | Chiefly English; some Croatian with English summaries. |
588 | Description based on: Volume 1, no. 1 (July 2009); title from cover. |
588 | Latest issue consulted: Volume 9, no. 1 (June 2017). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Research. fast (OCoLC)fst00930924 |
Předm.-Věc.téma | Food Research. fast (OCoLC)fst00930596 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. |
*Vydání-jiný nosič | Online version: Croatian journal of food science and technology 1848-9923 (OCoLC)780070141 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008810960 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008810960 |
Katalogizátor | 20240325 SVK07 0701 |
264 1 | Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2009- |
336 | text txt rdacontent |
337 | unmediated n rdamedia |
338 | volume nc rdacarrier |
LCU | 20240322124806 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.