Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000154713

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001547xx / 000154713.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200421-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib2670000000053895
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20210921213022.0
KÚ-obecné inf.170831c20099999ci-fx-p-------|----0eng--
Identif.č. LC2017214308
ISSN1847-3466 1847-3466
*Syst. číslo(OCoLC)1002306895
*Syst. číslo(SFX)2670000000053895
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341 .C76
Zkrácený názevCroat. j. food sci. technol.
Klíčový názevCroatian journal of food science and technology
Názvové údajeCroatian journal of food science and technology electronic resource .
Varianta názvuCJFST
Údaje fyz.popisuvolumes : illustrations ; 30 cm
Souč.periodicitaTwo issues a year
ČíslováníVychází od volume 1, no. 1 (July 2009).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuChiefly English; some Croatian with English summaries.
588 Description based on: Volume 1, no. 1 (July 2009); title from cover.
588 Latest issue consulted: Volume 9, no. 1 (June 2017).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Research. fast (OCoLC)fst00930924
Předm.-Věc.témaFood Research. fast (OCoLC)fst00930596
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceSveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
*Vydání-jiný nosičOnline version: Croatian journal of food science and technology 1848-9923 (OCoLC)780070141
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008810960
Poskytovatel přístupuAvailable from 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000008810960
Katalogizátor20240325 SVK07 0701
264 1Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2009-
336 text txt rdacontent
337 unmediated n rdamedia
338 volume nc rdacarrier
LCU 20240322124806
SRC CONSER