Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000155179

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001551xx / 000155179.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200517-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3710000000340035
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20191209063243.6
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|n|||||||||
KÚ-obecné inf.160210c20149999ne-qr-pso-----0----0eng-c
Identif.č. LC2018234142
ISSN2352-619X 2352-6181 2352-6181 j
*Syst. číslo(OCoLC)988678357
*Syst. číslo(SFX)3710000000340035
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341 .J578
*DDC[E]
Klíčový názevJournal of ethnic foods (Online)
Názvové údajeJournal of ethnic foods electronic resource .
Údaje fyz.popisu1 online resource : illustrations (some color)
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od: Volume 1, issue 1 (December 2014).
Všeobecná pozn.Culture, health, traditional food knowledge, ecology and geography.
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuIn English.
588 Description based on: Volume 1, issue 1 (December 2014); title from banner (publisher's website, viewed November 28, 2018).
588 Latest issue consulted: Volume 5, number 3 (September 2018) (publisher's website, viewed November 28, 2018)
Předm.-Věc.témaDiet Periodicals.
Předm.-Věc.témaEthnic food Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood habits Periodicals.
Předm.-Věc.témaNutrition Periodicals.
Předm.-Věc.témaEthnic food industry. fast (OCoLC)fst00915957
Předm.-Věc.témaFood consumption. fast (OCoLC)fst00930721
Předm.-Věc.témaFood.
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceHan'guk Sikp'um Yŏn'guwŏn, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Journal of ethnic foods 2352-6181
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3710000000340035&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000007210048
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000007210048
Katalogizátor20210111 SVK07 0827
264 1[Amsterdam, The Netherlands] : Published by Elsevier for Korea Food Research Institute, [2014]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20210108105533
SRC CONSER