Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000155192

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001551xx / 000155192.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200469-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3710000000400412
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20190408050955.7
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.151029c20159999ne-uu-p-o-----0----0eng-c
Identif.č. LC2015247822
ISSN2352-3646 2352-3646
*Syst. číslo(OCoLC)927145260
*Syst. číslo(SFX)3710000000400412
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341
Klíčový názevNFS journal
Názvové údajeNFS journal electronic resource .
Varianta názvuNutrition and food science journal
Údaje fyz.popisu1 online resource
ČíslováníVychází od Volume 1 (June 2015).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: Volume 1, In Progress (June 2015); title from table of contents page (ScienceDirect website, viewed October 28, 2015).
588 Latest issue consulted: Volume 1, In Progress (June 2015) (viewed October 28, 2015).
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaNutrition Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood.
Předm.-Věc.témaNutritional Physiological Phenomena.
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Předm.-Věc.témaNutrition. fast (OCoLC)fst01042187
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals.
Žánr/formaFulltext.
Žánr/formaInternet Resources.
Žánr/formaPeriodicals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceSociety of Nutrition and Food Science, issuing body.
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3710000000400412&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000007194164
Poskytovatel přístupuAvailable from 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000007194164
Katalogizátor20200525 SVK07 0726
264 1[Amsterdam] : Society of Nutritional and Food Science e.V. [published by Elsevier], [2015]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20200522095021
SRC CONSER