Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000155237

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001552xx / 000155237.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200577-i-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib3710000000602044
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20200229103548.9
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-unu||||||||
KÚ-obecné inf.161116c20079999un-qr-p-o-----0----0ukr-c
Identif.č. LC2017238310
ISSN2409-7004 2073-8684
*Syst. číslo(OCoLC)972036157
*Syst. číslo(SFX)3710000000602044
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaukr eng rus
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP248.65.F66 K53
*Znakové sady(N (Q
Názvové údaje880-01 Kharchova nauka i tekhnolohii͡a electronic resource .
Varianta názvu880-02 Pishchevai͡a nauka i tekhnologii͡a
Varianta názvuFST
Varianta názvuFood science & technology
Varianta názvuFood science and technology
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od 2007.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o jazykuArticles in Ukrainian, English, or Russian.
588 Description based on: Tom 8, No. 4 (2014); title from contents screen (publisher's journal web site, viewed July 2, 2017).
588 Latest issue consulted: Tom 11, No. 2 (2017) (viewed July 2, 2017)
Předm.-Věc.témaFood Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaNutrition Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Analysis. fast (OCoLC)fst00930460
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473
Předm.-Věc.témaNutrition. fast (OCoLC)fst01042187
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-Korporace880-04 Odesʹka nat͡sionalʹna akademii͡a kharchovykh tekhnolohiĭ, issuing body.
*Vydání-jiný nosič880-05 Print edition: Kharchova nauka i tekhnolohii͡a 2073-8684
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3710000000602044&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2015. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3850000001233997
Poskytovatel přístupuAvailable from 2015. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3850000001233997
*Alt.graf.reprez.264-03/(N Одесса : Одеська нац�ональна академ�я харчових технолог�й
*Alt.graf.reprez.245-01/(N Харчова наука � технолог�я electronic resource .
*Alt.graf.reprez.776-05/(N Print edition: Харчова наука � технолог�я 2073-8684
*Alt.graf.reprez.246-02/(N Пищевая наука и технология
*Alt.graf.reprez.710-04/(N Одеська нац�ональна академ�я харчових технолог�й, issuing body.
Katalogizátor20200525 SVK07 0726
264 1880-03 Odessa : Odesʹka nat͡sionalʹna akademii͡a kharchovykh tekhnolohiĭ
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20200522095039
SRC CONSER