Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000155237
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001552xx / 000155237.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200577-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib3710000000602044 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240116213021.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-unu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 161116c20079999un-qr-p-o-----0----0ukr-c |
Identif.č. LC | 2017238310 |
ISSN | 2409-7004 2073-8684 |
*Syst. číslo | (OCoLC)972036157 |
*Syst. číslo | (SFX)3710000000602044 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | ukr eng rus |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP248.65.F66 K53 |
*Znakové sady | (N (Q |
Názvové údaje | 880-01 Kharchova nauka i tekhnolohii͡a electronic resource . |
Varianta názvu | 880-02 Pishchevai͡a nauka i tekhnologii͡a |
Varianta názvu | FST |
Varianta názvu | Food science & technology |
Varianta názvu | Food science and technology |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Tištěná verze vychází od 2007. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | Articles in Ukrainian, English, or Russian. |
588 | Description based on: Tom 8, No. 4 (2014); title from contents screen (publisher's journal web site, viewed July 2, 2017). |
588 | Latest issue consulted: Tom 11, No. 2 (2017) (viewed July 2, 2017) |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-Věc.téma | Nutrition. fast (OCoLC)fst01042187 |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | 880-04 Odesʹka nat͡sionalʹna akademii͡a kharchovykh tekhnolohiĭ, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | 880-05 Print edition: Kharchova nauka i tekhnolohii͡a 2073-8684 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000061711703 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2015/07/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3850000001233997 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000061711703 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2015/07/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3850000001233997 |
*Alt.graf.reprez. | 264-03/(N Одесса : Одеська нацфональна академфя харчових технологфй |
*Alt.graf.reprez. | 245-01/(N Харчова наука ф технологфя electronic resource . |
*Alt.graf.reprez. | 776-05/(N Print edition: Харчова наука ф технологфя 2073-8684 |
*Alt.graf.reprez. | 246-02/(N Пищевая наука и технология |
*Alt.graf.reprez. | 710-04/(N Одеська нацфональна академфя харчових технологфй, issuing body. |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0800 |
264 1 | 880-03 Odessa : Odesʹka nat͡sionalʹna akademii͡a kharchovykh tekhnolohiĭ |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120525 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.