Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000155238
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001552xx / 000155238.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200613-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib3710000000602045 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240204213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-|n||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 170613c20uu9999un-qx-p-o-----0----0ukr-c |
Identif.č. LC | 2018252869 |
ISSN | 2411-4111 2312-847X 2312-847X 0 |
*Syst. číslo | (OCoLC)993556980 |
*Syst. číslo | (SFX)3710000000602045 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | ukr eng rus |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | HD9000.1 |
*Znakové sady | (N (Q |
Zkrácený název | Ekon. harč. promisl. (Online) |
Klíčový název | 880-01 Ekonomìka harčovoï promislovostì (Online) |
Názvové údaje | 880-02 Ekonomika kharchovoï promyslovosti electronic resource . |
Varianta názvu | 880-03 Ėkonomika pishchevoĭ promyshlennosti |
Varianta názvu | Food industry economics |
Varianta názvu | 880-04 EKhP |
Varianta názvu | 880-05 ĖPP |
Varianta názvu | FIE |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | Four times a y ear |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | Primarily in Ukrainian with occasional articles in English and Russian\ |
588 | 880-07 Description based on: Tom 7, Vypusk 3 (2015); title from article PDF (publisher's website, viewed February 8, 2019). |
588 | Latest issue consulted: Volume 10, issue 4, published 2018 (publisher's website, viewed February 8, 2019). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
VZ-Korporace | 880-08 Odesʹka nat͡sionalʹna akademii͡a kharchovykh tekhnolohiĭ, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | 880-09 Print version: Ekonomika kharchovoï promyslovosti 2312-847X |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2010. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000001434759 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2015/10/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3850000001233996 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2010. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000001434759 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2015/10/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3850000001233996 |
*Alt.graf.reprez. | 588-07/(N Description based on: Том 7, Випуск 3 (2015); title from article PDF (publisher's website, viewed February 8, 2019). |
*Alt.graf.reprez. | 222-01/(N Економфка харчовог промисловостф (Online) |
*Alt.graf.reprez. | 264-06/(N Одесса : Одеська нацфональна академфя харчових технологфй |
*Alt.graf.reprez. | 245-02/(N Економфка харчовог промисловостф electronic resource . |
*Alt.graf.reprez. | 776-09/(N Print version: Економфка харчовог промисловостф 2312-847X |
*Alt.graf.reprez. | 246-03/(N Экономика пищевой промышленности |
*Alt.graf.reprez. | 710-08/(N Одеська нацфональна академфя харчових технологфй, issuing body. |
*Alt.graf.reprez. | 246-04/(N ЕХП |
*Alt.graf.reprez. | 246-05/(N ЭПП |
Katalogizátor | 20240513 SVK07 0838 |
264 1 | 880-06 Odessa : Odesʹka nat͡sionalʹna akademii͡a kharchovykh tekhnolohiĭ |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240510121451 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.