Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000156986
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001569xx / 000156986.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200469-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib1000000000801426 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240112213020.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-|n||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 111209c20079999xo-qr--so-----0----0slo-c |
Identif.č. LC | 2012260169 |
ISSN | 1337-0960 1337-0960 1338-0230 |
*Syst. číslo | (OCoLC)780388252 |
*Syst. číslo | (SFX)1000000000801426 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | slo cze eng eng |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX541 .P68 |
Zkrácený název | POTRAVINÁRSTVO (TLAČENÉ VYDANIE) |
Klíčový název | Potravinárstvo (Onlinie) |
Názvové údaje | Potravinarstvo electronic resource . |
Varianta názvu | Odborný electronický potravinársky časopis |
Varianta názvu | Scientific Journal for Food Industry |
Nakladatel.údaje | Nitra, Slovakia : Vydáva združenie HACCP Consulting v spolupráci s Katedrou hygieny a bezpečnosti potravín SPU v Nitre |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vychází od január 2007, ročník 1, čislo 1. |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | Slovak, Czech or English, with abstracts and tables of contents also in English. |
588 | Description based on: Január 2007, ročník 1, čislo 1; title from cover of PDF (publisher's Web site, viewed October 30, 2012). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 6, issue 2 (April 2012) (publisher's Web site, viewed October 30, 2012). |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures. fast (OCoLC)fst00930602 |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Slovenská pol̕nohospodárska univerzita v Nitre. Katedra hygieny a bezpečnosti potravín. |
*Vydání-jiný nosič | Print ed.: Potravinarstvo 1338-0230 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2010. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000003190308 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2010. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000003190308 |
Katalogizátor | 20240513 SVK07 0836 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240510121215 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.