Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000157085
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001570xx / 000157085.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200517-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib2560000000338229 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230522213016.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-obecné inf. | 150204c20149999ir-qr-p-o-----0----0eng-- |
Identif.č. LC | 2015243472 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101651054 DNLM |
ISSN | 2345-6825 2345-685X |
*Syst. číslo | (OCoLC)930501139 |
*Syst. číslo | (SFX)2560000000338229 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP372.5 |
Zkrácený název | J Food Qual Hazards Control dnlm |
Názvové údaje | Journal of food quality & hazards control electronic resource . |
Varianta názvu | JFQHC |
Varianta názvu | Journal of food quality and hazards control |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vychází od Volume 1, number 1 (March 2014). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o neprav.č. | Numbering from content page. |
588 | Description based on: Volume 1, number 1 (March 2014); title from cover image (publisher's Web site, viewed Oct. 28, 2015). |
588 | Latest issue consulted: Volume 2, number 3 (September 2015) (viewed Oct. 28, 2015). |
Předm.-Věc.téma | Food Quality Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Genetic aspects Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Quality. fast (OCoLC)fst00930583 |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Genetic aspects. fast (OCoLC)fst01042211 |
Předm.-Věc.téma | Food Quality. |
Předm.-Věc.téma | Nutrigenomics. |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Dānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī va Khadamāt-i Bihdāshtī-i Darmānī-i Shahīd Ṣadūqī, publisher. |
VZ-Korporace | Research Center for Molecular Identification of Food Hazards, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | 2345-685X |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000002979361 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2014. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000002979361 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0759 |
06000 | W1 |
264 1 | Yazd, Iran : Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Faculty of Health, [2014]- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120330 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.