Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000157581

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001575xx / 000157581.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200565-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib3790000000132561
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230816213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.151013c20169999enkwr-poo-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2019243049
*Číslo nár.bibl.GBB8L1183 bnb
*Kód nár.bibl.ag.017575958 Uk
*Kód nár.bibl.ag.101739627 DNLM
ISSN2396-8370 2396-8370 2
*Syst. číslo(OCoLC)1022680542
*Syst. číslo(SFX)3790000000132561
*Zdroj akvizice??? Springer
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX531
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevNPJ Sci Food dnlm
Klíčový názevNPJ science of food
Názvové údajeNPJ science of food electronic resource .
Varianta názvuNature partner journals science of food
Varianta názvuScience of food
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita1x týdně
ČíslováníVychází od 1 (2017)
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: 1, article number 1 (2017), published online October 30, 2017; title from PDF (publisher's website, viewed November 2, 2017).
588 Latest issue consulted: 4, article number: 1 (2020) (Nature website, viewed January 6, 2020).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Safety measures Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témaFood Safety measures. fast (OCoLC)fst00930602
Předm.-Věc.témaFood Safety.
Předm.-Věc.témaFood Industry.
Předm.-volně tvoř. Diet & Clinical Nutrition
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceBeijing gong shang da xue.
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2017, ročník: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000033652274
Poskytovatel přístupuDostupné od 2017. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000007418998
Poskytovatel přístupuAvailable from 2017 volume: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000033652274
Poskytovatel přístupuAvailable from 2017. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000007418998
Katalogizátor20240422 SVK07 0801
06000W1
264 1[Basingstoke] : Springer Nature, [2017]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120552
SRC CONSER