Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000159087

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001590xx / 000159087.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200517-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3820000000032140
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mn|||||||||
KÚ-obecné inf.171110c20179999ilufr---o-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2017266004
*Kód nár.bibl.ag.2973836-2 DE-600
ISSN2575-985X 1
*Syst. číslo(OCoLC)1011097130
*Syst. číslo(SFX)3820000000032140
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCTX556.M4
*Signatura LCISSN RECORD
Kód předm.kateg.338.3/.4 Hospodářská a výrobní odvětví Konspekt 4
Klíčový názevMeat and muscle biology
Názvové údajeMeat and muscle biology electronic resource .
Varianta názvuMeat & muscle biology
Údaje fyz.popisu1 online resource (volumes) : illustrations (some color)
Souč.periodicita2x ročně, 2020-
Předch.periodicitaRočenka, 2017-2019
ČíslováníVychází od: Volume 1, issue 1 (2017).
Všeobecná pozn.Meat & Muscle Biology will be the Official Journal of the American Meat Science Association and is a gold open access journal ...
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
ResuméThe purpose of the Journal is to provide an appropriate medium for the dissemination of interdisciplinary and international knowledge on all antemortem and postmortem factors that influence the properties of meat that are marketed for human consumption. High quality basic and applied research will be published concerning meat derived from domestic mammals, avians, aquaculture species, amphibians, wild capture mammals, and synthetic meat analogs. Topics can include factors affecting production, quality, composition, processing, safety, and value of edible products including muscle biology and biochemistry, human nutrition, food safety, sensory evaluation, consumer science, new or improved meat related analytical procedures, and marketing of meat products.
5880 Volume 1, issue 1 (2017); title from home page.
5881 Volume 4, issue 2 (2020) (Homepage, viewed October 14, 2020).
Předm.-Věc.témaMeat industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaMeat Periodicals.
Předm.-Věc.témaMuscles Physiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaMeat industry and trade. fast (OCoLC)fst01013271
Předm.-Věc.témaMeat. fast (OCoLC)fst01013210
Předm.-Věc.témaMuscles Physiology. fast (OCoLC)fst01029979
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
VZ-KorporaceAmerican Meat Science Association, issuing body.
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2017 do 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000016529313
Poskytovatel přístupuAvailable from 2017 until 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000016529313
Katalogizátor20240422 SVK07 0801
264 1Champaign, IL : American Meat Science Association, 2017-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120554
SRC CONSER