Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000159087
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001590xx / 000159087.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200517-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib3820000000032140 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230801213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mn||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 171110c20179999ilufr---o-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2017266004 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2973836-2 DE-600 |
ISSN | 2575-985X 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1011097130 |
*Syst. číslo | (SFX)3820000000032140 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc nsdp |
*Signatura LC | TX556.M4 |
*Signatura LC | ISSN RECORD |
Kód předm.kateg. | 338.3/.4 Hospodářská a výrobní odvětví Konspekt 4 |
Klíčový název | Meat and muscle biology |
Názvové údaje | Meat and muscle biology electronic resource . |
Varianta názvu | Meat & muscle biology |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource (volumes) : illustrations (some color) |
Souč.periodicita | 2x ročně, 2020- |
Předch.periodicita | Ročenka, 2017-2019 |
Číslování | Vychází od: Volume 1, issue 1 (2017). |
Všeobecná pozn. | Meat & Muscle Biology will be the Official Journal of the American Meat Science Association and is a gold open access journal ... |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Resumé | The purpose of the Journal is to provide an appropriate medium for the dissemination of interdisciplinary and international knowledge on all antemortem and postmortem factors that influence the properties of meat that are marketed for human consumption. High quality basic and applied research will be published concerning meat derived from domestic mammals, avians, aquaculture species, amphibians, wild capture mammals, and synthetic meat analogs. Topics can include factors affecting production, quality, composition, processing, safety, and value of edible products including muscle biology and biochemistry, human nutrition, food safety, sensory evaluation, consumer science, new or improved meat related analytical procedures, and marketing of meat products. |
5880 | Volume 1, issue 1 (2017); title from home page. |
5881 | Volume 4, issue 2 (2020) (Homepage, viewed October 14, 2020). |
Předm.-Věc.téma | Meat industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Meat Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Muscles Physiology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Meat industry and trade. fast (OCoLC)fst01013271 |
Předm.-Věc.téma | Meat. fast (OCoLC)fst01013210 |
Předm.-Věc.téma | Muscles Physiology. fast (OCoLC)fst01029979 |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
VZ-Korporace | American Meat Science Association, issuing body. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2017 do 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000016529313 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2017 until 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000016529313 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0801 |
264 1 | Champaign, IL : American Meat Science Association, 2017- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120554 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.