Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000159482
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001594xx / 000159482.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200433-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib3710000001043785 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230125213019.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m--------d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-unu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 180920c20169999rb-fx-p-o-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2019238560 |
ISSN | 2560-4295 2466-4812 b1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1076654417 |
*Syst. číslo | (SFX)3710000001043785 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TS1950 .M43 |
Zkrácený název | Meat technol. (Belgr., Online) |
Klíčový název | Meat technology (Belgrade. Online) |
Názvové údaje | Meat technology electronic resource . |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | Two times a year |
Číslování | Vychází od: Vol. 57, No. 1 (2016). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
588 | Description based on: Vol. 57, no. 1 (2016); title from journal homepage (publisher's website, viewed July 24, 2019). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 59, no. 2 (2018). |
Předm.-Věc.téma | Meat industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Packing-houses Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Meat industry and trade. fast (OCoLC)fst01013271 |
Předm.-Věc.téma | Packing-houses. fast (OCoLC)fst01050253 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Meat technology 2466-4812 |
Předch.záhlaví | Tehnologija mesa 2406-1247 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2016 do 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000020443859 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2016 until 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000020443859 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0800 |
264 1 | Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120536 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.