Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000159606

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001596xx / 000159606.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200661-i-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib110978984446397
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230522213016.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.100121c19989999ii-br-p-o-----0---a0eng--
Identif.č. LC2019205568
*Číslo nár.bibl.10,A26 dnb
*Kód nár.bibl.ag.008533424 Uk
*Kód nár.bibl.ag.015791474 Uk
*Kód nár.bibl.ag.020000294 DE-101
*Kód nár.bibl.ag.2000008-X DE-600
*Kód nár.bibl.ag.9816587 DNLM
*Kód nár.bibl.ag.SR0093831 DNLM
ISSN2092-6456 1226-7708
**CODENFSBOBR
*Syst. číslo(OCoLC)501200691
*Syst. číslo(SFX)110978984446397
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP248.65.F66
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevFOOD SCI BIOTECHNOL
Zkrácený názevFOOD SCI. BIOTECHNOL
Zkrácený názevFOOD SCIENCE & BIOTECHNOLOGY
Zkrácený názevFOODS AND BIOTECHNOLOGY
Zkrácený názevFood sci. biotechnol. (Online)
Klíčový názevFood science and biotechnology (Online)
Názvové údajeFood science and biotechnology electronic resource .
Varianta názvuFSB
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita6x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od 1998.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o omez.dostup.License restrictions may limit access.
5880 Volume 19, issue 1 (February 2010); title from PDF of journal cover (SpringerLink website, viewed July 29, 2019).
5881 Volume 30, issue 7 (July 2021) (viewed August 10, 2021).
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaBiotechnologie gnd
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473
Předm.-Věc.témaLebensmitteltechnologie gnd
Předm.-Věc.témaLebensmittelwissenschaft gnd
Předm.-Věc.témaFood Technology
Předm.-Věc.témaBiotechnology
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
VZ-KorporaceHan'guk Sikp'um Kwahakhoe, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Food science and biotechnology 1226-7708 (DLC) 00243048 (OCoLC)43523936
Předch.záhlavíFoods and biotechnology
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2016, ročník: 25. Poslední 1 rok není přístupný. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000020809522
Poskytovatel přístupuAvailable from 2016 volume: 25. Most recent 1 year(s) not available. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000020809522
Katalogizátor20240422 SVK07 0755
06000W1 FO509K
264 1Seoul, Korea : Korean Society of Food Science and Technology
26431<2018-> : [Singapore] : Springer Singapore
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419115742
SRC CONSER