Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000159606
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00015xxxx / 0001596xx / 000159606.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200661-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib110978984446397 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230522213016.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 100121c19989999ii-br-p-o-----0---a0eng-- |
Identif.č. LC | 2019205568 |
*Číslo nár.bibl. | 10,A26 dnb |
*Kód nár.bibl.ag. | 008533424 Uk |
*Kód nár.bibl.ag. | 015791474 Uk |
*Kód nár.bibl.ag. | 020000294 DE-101 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2000008-X DE-600 |
*Kód nár.bibl.ag. | 9816587 DNLM |
*Kód nár.bibl.ag. | SR0093831 DNLM |
ISSN | 2092-6456 1226-7708 |
**CODEN | FSBOBR |
*Syst. číslo | (OCoLC)501200691 |
*Syst. číslo | (SFX)110978984446397 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP248.65.F66 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
Zkrácený název | FOOD SCI BIOTECHNOL |
Zkrácený název | FOOD SCI. BIOTECHNOL |
Zkrácený název | FOOD SCIENCE & BIOTECHNOLOGY |
Zkrácený název | FOODS AND BIOTECHNOLOGY |
Zkrácený název | Food sci. biotechnol. (Online) |
Klíčový název | Food science and biotechnology (Online) |
Názvové údaje | Food science and biotechnology electronic resource . |
Varianta názvu | FSB |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 6x ročně |
Číslování | Tištěná verze vychází od 1998. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.o omez.dostup. | License restrictions may limit access. |
5880 | Volume 19, issue 1 (February 2010); title from PDF of journal cover (SpringerLink website, viewed July 29, 2019). |
5881 | Volume 30, issue 7 (July 2021) (viewed August 10, 2021). |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Biotechnologie gnd |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-Věc.téma | Lebensmitteltechnologie gnd |
Předm.-Věc.téma | Lebensmittelwissenschaft gnd |
Předm.-Věc.téma | Food Technology |
Předm.-Věc.téma | Biotechnology |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
VZ-Korporace | Han'guk Sikp'um Kwahakhoe, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Food science and biotechnology 1226-7708 (DLC) 00243048 (OCoLC)43523936 |
Předch.záhlaví | Foods and biotechnology |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2016, ročník: 25. Poslední 1 rok není přístupný. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000020809522 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2016 volume: 25. Most recent 1 year(s) not available. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000020809522 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0755 |
06000 | W1 FO509K |
264 1 | Seoul, Korea : Korean Society of Food Science and Technology |
26431 | <2018-> : [Singapore] : Springer Singapore |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419115742 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.