Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000160454
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001604xx / 000160454.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200457-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib4100000007810188 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240302213016.0 |
KÚ-obecné inf. | 190215c20199999ko-br-poo-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2019243057 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101742126 DNLM |
ISSN | 2636-0780 2636-0772 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1090453843 |
*Syst. číslo | (SFX)4100000007810188 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
Zkrácený název | Food Sci Anim Resour dnlm |
Názvové údaje | Food science of animal resources electronic resource . |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 6x ročně |
Číslování | Vychází od Vol. 39, no. 1 (Feb. 2019) |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
588 | Description based on: Vol. 39, no. 1 (Feb. 2019); title from journal homepage (publisher's website, viewed April 8, 2019). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 39, no. 1 (Feb. 2019) (viewed April 8, 2019). |
Předm.-Věc.téma | Meat Quality. |
Předm.-Věc.téma | Food Technology. |
Předm.-Věc.téma | Meat Products. |
Předm.-Věc.téma | Poultry Products. |
Žánr/forma | Periodical. |
Žánr/forma | Fulltext. |
Žánr/forma | Internet Resources. |
Žánr/forma | Periodicals. |
Žánr/forma | Periodicals fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Han'guk Ch'uksan Sikp'um Hakhoe. issuing body. |
Předch.záhlaví | Korean journal for food science of animal resources 1225-8563 (DLC) 2015243264 (OCoLC)910963766 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2019, ročník: 39. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000028117665 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5580000006920061 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2019 volume: 39. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000028117665 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5580000006920061 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0801 |
06000 | W1 KO74 |
264 1 | Seoul, Korea : Korean Society for Food Science of Animal Resources, [2019]- |
336 | text txt rdacontent |
337 | unmediated n rdamedia |
338 | volume nc rdacarrier |
LCU | 20240419120622 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.