Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000163180

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001631xx / 000163180.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200625-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib4100000008965300
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230125213019.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.190608c20199999ne-uu-poo-----0---a0eng--
Identif.č. LC2020205011
*Kód nár.bibl.ag.101771059 DNLM
*Kód nár.bibl.ag.3010862-7 DE-600
ISSN2665-9271 2665-9271
*Syst. číslo(OCoLC)1112795618
*Syst. číslo(SFX)4100000008965300
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP370.8
Zkrácený názevCurr Res Food Sci dnlm
Klíčový názevCurrent research in food science
Názvové údajeCurrent research in food science electronic resource
Varianta názvuCRFS
Varianta názvuFood science
Údaje fyz.popisu1 online resource
ČíslováníVychází od Volume 1 (November 2019).
Všeobecná pozn.Part of the Current Opinion and Research (CO+RE) suite of journals--Cover.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: Volume 1 (November 2019); title from journal information screen (ScienceDirect, viewed January 27, 2020).
588 Latest issue consulted: Volume 3 (November 2020) (viewed September 30, 2020).
Předm.-Věc.témaFood science Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaNutrition Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood science. fast (OCoLC)fst02003714
Předm.-Věc.témaFood Analysis. fast (OCoLC)fst00930460
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473
Předm.-Věc.témaFood Microbiology. fast (OCoLC)fst00930535
Předm.-Věc.témaFood Research. fast (OCoLC)fst00930596
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Předm.-Věc.témaNutrition. fast (OCoLC)fst01042187
Předm.-Věc.témaFood Technology.
Předm.-Věc.témaFood Analysis.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Související jedn.Current opinion in food science 2214-8000 (DLC) 2015263043 (OCoLC)903707399
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2019, ročník: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000056997674
Poskytovatel přístupuDostupné od 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000052563746
Poskytovatel přístupuAvailable from 2019 volume: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 4100000056997674
Poskytovatel přístupuAvailable from 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000052563746
Katalogizátor20240422 SVK07 0801
06000W1
264 1[Netherlands] : Elsevier B.V., [2019]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120630
SRC CONSER