Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000163641

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001636xx / 000163641.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200397-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib4100000011333926
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20210730044504.4
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cn|||||||||
KÚ-obecné inf.200720c20189999bl-ar---o-----0----0por-c
Identif.č. LC2021240987
ISSN2595-5373 2595-5373 k
*Syst. číslo(OCoLC)1253559300
*Syst. číslo(SFX)4100000011333926
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
Kód země vyd.XD-BR
Kód předm.kateg.33 Ekonomie Konspekt 4
Zkrácený názevRev. Bras. Gastron.
Klíčový názevRevista Brasileira de Gastronomia
Názvové údajeRevista Brasileira de gastronomia electronic resource
Varianta názvuRBG
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicitaRočenka, 2020-
Předch.periodicita2x ročně, 2018-2019
ČíslováníVychází od: v. 1, n. 1 (Jul./Dez. 18)
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
5880 v. 1, n. 1 (Jul/Dez. 2018); title from PDF cover, viewed July 21, 2021
5881 v. 4 (2021), viewed July 21, 2021
Předm.-Věc.témaGastronomy Periodicals.
Žánr/formaZeitschrift. gnd-content
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2018 do 2021. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000055389181
Poskytovatel přístupuAvailable from 2018 until 2021. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000055389181
Katalogizátor20240422 SVK07 0801
26431Florianópolis, SC, Brasil : Serviço Nacional de Aprendizagem Comercial de Santa Catarina, [2018]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120646
SRC CONSER