Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000164877

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001648xx / 000164877.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200589-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib1000000000328701
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20240202213016.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mn|||||||||
KÚ-obecné inf.080909c19969999it-tr-pso-----0---b0ita-c
Identif.č. LC2022239388
ISSN1972-4802 1126-1668 d
*Syst. číslo(OCoLC)247047279
*Syst. číslo(SFX)1000000000328701
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaita eng fre ger spa
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCHD1401
Zkrácený názevECONOM. AGRO-ALIMENT.
Zkrácený názevEconom. agro-aliment. (Online)
Klíčový názevEconomia agro-alimentare (Online)
Názvové údajeEconomia agro-alimentare electronic resource .
Varianta názvuAlso called: EAA
Varianta názvuBeginning with vol. 18, issue 2 (2016), also has English parallel title: Food economy
Varianta názvuEconomia agro-alimentare/Food economy
Varianta názvuEconomia agroalimentare
Údaje fyz.popisu1 online resource : illustrations
Souč.periodicitaThree issues yearly
ČíslováníTištěná verze vychází od n. 0 (giugno 1996).
Všeobecná pozn.An international journal on agricultural and food systems.
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o omez.dostup.Open access beginning with vol. 22, issue 1 (2020); issues and articles prior to 2020 may require a subscription or purchase to view.
Pozn.o neprav.č.<Vol. 18, issue 2 (2016)-> have new series designation on cover; open access issues (i.e. 2020- ) called nuova edizione by publisher, but edition statement not featured on issues themselves.
Pozn.o neprav.č.None published 2005, 2007-2008.
Resumé[Economia agro-alimentare] welcomes submissions of original papers focusing on agriculture, food, natural resources, safety, nutrition and health, including all processes and infrastructure involved in providing food to populations; as well as the processes, inputs and outputs involved in consumption and disposal of food and food-related items. Analyses also include social, political, economic and environmental contexts and human resource challenges.--journal's website.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.o jazykuArticles primarily in Italian or English, with occasional articles in French, German, or Spanish.
Pozn.k vydavateliPublished on behalf of: Società Italiana di Economia Agro-Alimentare (SIEA).
5880 2011, n. 1/2; title from PDF running title (viewed May 25, 2022).
5881 Vol. 23, issue 3 (2021) (viewed May 25, 2022).
Předm.-Věc.témaAgriculture Economic aspects Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Economic aspects fast
Předm.-Věc.témaFood fast
Žánr/formaPeriodicals fast
VZ-KorporaceSocietà italiana di economia agro-alimentare, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Economia agro-alimentare 1126-1668
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2020 do 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4900000002728391
Poskytovatel přístupuAvailable from 2020 until 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4900000002728391
Katalogizátor20240422 SVK07 0757
264 1Milano : FrancoAngeli, 1996-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120131
SRC CONSER