Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000165147

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001651xx / 000165147.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200613-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib4100000011340086
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.200805c20209999enk||-poo-----0----0eng-c
Identif.č. LC2022237352
*Kód nár.bibl.ag.9918367084406676 DNLM
ISSN2666-5662 2666-5662 j
*Syst. číslo(OCoLC)1232533959
*Syst. číslo(SFX)4100000011340086
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
Kód předm.kateg.63 Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky Konspekt 24
Zkrácený názevFood Chem (Oxf) dnlm
Klíčový názevFood chemistry. Molecular sciences
Názvové údajeFood chemistry. Molecular sciences electronic resource .
Varianta názvuMolecular sciences
Údaje fyz.popisu1 online resource
ČíslováníVychází od Volume 1 (2 October 2020).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.k propoj.p.Companion journal to Food chemistry.
5880 Volume 1 (2 October 2020); title from journal homepage (ScienceDirect, viewed April 1, 2022).
5881 Volume 4 (30 July 2022) (viewed April 1, 2022).
Předm.-Věc.témaFood Analysis.
Předm.-Věc.témaFood Composition Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood.
Předm.-Věc.témaAliments Analyse.
Předm.-Věc.témaAliments.
Předm.-Věc.témaFood Analysis. fast (OCoLC)fst00930460
Předm.-Věc.témaFood Composition. fast (OCoLC)fst00930485
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Předm.-Věc.témafood. aat
Předm.-Věc.témaBiochemical Phenomena
Předm.-Věc.témaFood
Předm.-Věc.témaFood Analysis
Předm.-Věc.témaMolecular Biology
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
Žánr/formaPériodiques. rvmgf
Žánr/formaZeitschrift. gnd-content
Žánr/formaperiodicals. aat
Související jedn.Complemented by (work): Food chemistry (Online) 1873-7072 (DLC) 2003233204 (OCoLC)38873912
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2020, ročník: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 5670000001768528
Poskytovatel přístupuDostupné od 2020. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4900000002728754
Poskytovatel přístupuAvailable from 2020 volume: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 5670000001768528
Poskytovatel přístupuAvailable from 2020. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4900000002728754
Katalogizátor20240422 SVK07 0801
06000W1
26431[Oxford] : Elsevier Ltd., [2020]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120646
SRC CONSER