Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000165147
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001651xx / 000165147.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200613-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib4100000011340086 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230801213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 200805c20209999enk||-poo-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2022237352 |
*Kód nár.bibl.ag. | 9918367084406676 DNLM |
ISSN | 2666-5662 2666-5662 j |
*Syst. číslo | (OCoLC)1232533959 |
*Syst. číslo | (SFX)4100000011340086 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
Kód předm.kateg. | 63 Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky Konspekt 24 |
Zkrácený název | Food Chem (Oxf) dnlm |
Klíčový název | Food chemistry. Molecular sciences |
Názvové údaje | Food chemistry. Molecular sciences electronic resource . |
Varianta názvu | Molecular sciences |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Číslování | Vychází od Volume 1 (2 October 2020). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.k propoj.p. | Companion journal to Food chemistry. |
5880 | Volume 1 (2 October 2020); title from journal homepage (ScienceDirect, viewed April 1, 2022). |
5881 | Volume 4 (30 July 2022) (viewed April 1, 2022). |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. |
Předm.-Věc.téma | Food Composition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food. |
Předm.-Věc.téma | Aliments Analyse. |
Předm.-Věc.téma | Aliments. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Composition. fast (OCoLC)fst00930485 |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Předm.-Věc.téma | food. aat |
Předm.-Věc.téma | Biochemical Phenomena |
Předm.-Věc.téma | Food |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis |
Předm.-Věc.téma | Molecular Biology |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
Žánr/forma | Périodiques. rvmgf |
Žánr/forma | Zeitschrift. gnd-content |
Žánr/forma | periodicals. aat |
Související jedn. | Complemented by (work): Food chemistry (Online) 1873-7072 (DLC) 2003233204 (OCoLC)38873912 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2020, ročník: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 5670000001768528 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2020. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4900000002728754 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2020 volume: 1. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 5670000001768528 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2020. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4900000002728754 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0801 |
06000 | W1 |
26431 | [Oxford] : Elsevier Ltd., [2020]- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120646 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.