Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000166877

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001668xx / 000166877.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200337-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib4100000012011988
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230323213020.0
KÚ-obecné inf.211221c20199999ck-fr-p-o-----0----0spa-c
Identif.č. LC2023239958
ISSN2665-671X
*Syst. číslo(OCoLC)1295867411
*Syst. číslo(SFX)4100000012011988
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX631 .S675
Názvové údajeSosQuua electronic resource : revista especializada en gastronomía
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita2x ročně
ČíslováníBegann with Vol. 1, no. 1 (2019)
Všeobecná pozn.Refereed/Peer-reviewed.
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o omez.dostup.Unrestricted online access. star
5880 Vol. 1, no. 1 (2019); title from virtual cover on publisher's website (viewed 9 January 2023)
5881 Vol. 3, no. 2 (2021) (publisher's website viewed 9 January 2023)
Předm.-Věc.témaGastronomy Periodicals.
Předm.-Věc.témaGastronomy. fast (OCoLC)fst00938901
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000060479973
Poskytovatel přístupuAvailable from 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000060479973
Katalogizátor20240422 SVK07 0801
264 1Bogotá, Colombia : Fundación Universitaria San Mateo, [2019]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120703
SRC CONSER