Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000167640

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00016xxxx / 0001676xx / 000167640.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200565-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib954922646049
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20240114213020.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu||||||||
KÚ-obecné inf.970529c19689999enkbr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LCsn 97006428
*Kód nár.bibl.ag.1469139-5 DE-600
ISSN1096-1127 0023-6438 j
*Syst. číslo(OCoLC)36980397
*Syst. číslo(SFX)954922646049
*Zdroj akviziceAcademic Press, 6277 Sea Harbor Dr., Orlando, FL 32887-4900
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaeng fre ger
*Kód ověřenínsdp pcc
*Signatura LCTP368 .L375
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevFood science & technology (Online)
Zkrácený názevFOOD SCI TECHNOL
Zkrácený názevFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Zkrácený názevFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY LONDON
Zkrácený názevFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT & TECHNOLOGIE
Zkrácený názevLEBENSM. WISS. TECHNOL
Zkrácený názevLEBENSMITTEL WISSENSCHAFT UND TECHNOLOGIE
Zkrácený názevLEBENSON WISS TECHNOL
Zkrácený názevLWT - FOOD SCI TECHNOL
Zkrácený názevLWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Zkrácený názevLWT-FOOD SCI TECHNOL
Zkrácený názevLWT-FOOD SCI. TECHNOL
Zkrácený názevFood sci. technol. (Online)
Klíčový názevFood science & technology (Online)
Názvové údajeFood science & technology electronic resource = Lebensmittel-Wissenschaft & -Technologie : lwt.
Varianta názvuLebensmittel-Wissenschaft und -Technologie
Varianta názvuFood science and technology
Varianta názvuLwt
Varianta názvuLebensmittel-Wissenschaft & -Technologie
Nakladatel.údajeLondon : Published for the Swiss Society of Food Science and Technology by Academic Press
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita6x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od vol. 1 (1968).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuEnglish, German, or French.
Pozn.k vydavateliOfficial publication of the International Union of Food Science and Technology.
588 Description based on: Vol. 28, no. 5 (1995); title from title information screen.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceInternational Union of Food Science and Technology.
VZ-KorporaceSchweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Lebensmittel-Wissenschaft + [i.e. und] Technologie 0023-6438 (DLC) 72625017 (OCoLC)2407016
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000061326636
Poskytovatel přístupuDostupné od 2022/01/01. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 4520000000002881
Poskytovatel přístupuAvailable from 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000061326636
Poskytovatel přístupuAvailable from 2022/01/01. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 4520000000002881
Katalogizátor20240422 SVK07 0753
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419115410
SRC CONSER