Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000170215

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00017xxxx / 0001702xx / 000170215.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200529-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib111076342785476
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20231207213020.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu||||||||
KÚ-obecné inf.121224c19809999cc-sr-joo-----0---e0chi-c
Identif.č. LC2023243263
ISSN1002-6630
*Syst. číslo(OCoLC)857814313
*Syst. číslo(SFX)111076342785476
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykachi eng
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP368
*Znakové sady$1
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Konspekt 19
Názvové údaje880-01 Shípǐn kēxué electronic resource = Food science
Varianta názvuFOOD SCIENCE
Varianta názvuSHIPIN KEXUE (BEIJING)
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita2x měsíčně
Předch.periodicita1x měsíčně, 1980-2008
ČíslováníVychází od Vol. 1. No. 1 (1980)-
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
ResuméFood Science is a Chinese academic journal to broadcast comprehensive research advances on food science. This journal is published by China Food Publishing Co. and is hosted by Beijing Academy of Food Sciences. This journal is supervised by China General Chamber of Commerce. Food Science is launched in 1980 and Dr. Yong Sun is currently the Editor-in-Chief-- Journal website.
Pozn.o jazykuIn Chinese; titles and abstracts also in English.
5880 Description based on: Volume 14, No. 1 (Jan. 1993); title from journal homepage (Food Science, viewed September 20, 2023)
5881 Latest issue consulted: Volume 44, No. 16 (Aug. 2023); (Food Science, viewed September 20, 2023).
Předm.-Věc.témaFood handling Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Composition Periodicals.
Předm.-Věc.témaNutrition Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management General and Others
VZ-Korporace880-03 Beijing Shi shi pin yan jiu suo. sponsoring body.
VZ-KorporaceZhongguo Shi pin chu ban she. Ci shu bian ji bu, issuing body.
*Vydání-jiný nosič880-04 Print version: Shípǐn kēxué 1002-6630 (OCoLC)8516214
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5850000003172007
Poskytovatel přístupuAvailable from 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5850000003172007
*Alt.graf.reprez.264-02/$1 北京 : 中国食品出版社, 1980-
*Alt.graf.reprez.245-01/$1 食品科学 electronic resource = Food science
*Alt.graf.reprez.776-04/$1 Print version: 食品科学 1002-6630 (OCoLC)8516214
*Alt.graf.reprez.710-03/$1 北京市食品研究所. sponsoring body
Katalogizátor20240527 SVK07 0814
264 1880-02 Beijing : China food publishing co, 1980-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
945 shi pin ke xue SHI PIN KE XUE
LCU 20240524122019
SRC CONSER