Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000170215
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00017xxxx / 0001702xx / 000170215.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200529-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib111076342785476 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20231207213020.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 121224c19809999cc-sr-joo-----0---e0chi-c |
Identif.č. LC | 2023243263 |
ISSN | 1002-6630 |
*Syst. číslo | (OCoLC)857814313 |
*Syst. číslo | (SFX)111076342785476 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | chi eng |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP368 |
*Znakové sady | $1 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Konspekt 19 |
Názvové údaje | 880-01 Shípǐn kēxué electronic resource = Food science |
Varianta názvu | FOOD SCIENCE |
Varianta názvu | SHIPIN KEXUE (BEIJING) |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 2x měsíčně |
Předch.periodicita | 1x měsíčně, 1980-2008 |
Číslování | Vychází od Vol. 1. No. 1 (1980)- |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Resumé | Food Science is a Chinese academic journal to broadcast comprehensive research advances on food science. This journal is published by China Food Publishing Co. and is hosted by Beijing Academy of Food Sciences. This journal is supervised by China General Chamber of Commerce. Food Science is launched in 1980 and Dr. Yong Sun is currently the Editor-in-Chief-- Journal website. |
Pozn.o jazyku | In Chinese; titles and abstracts also in English. |
5880 | Description based on: Volume 14, No. 1 (Jan. 1993); title from journal homepage (Food Science, viewed September 20, 2023) |
5881 | Latest issue consulted: Volume 44, No. 16 (Aug. 2023); (Food Science, viewed September 20, 2023). |
Předm.-Věc.téma | Food handling Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Composition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management General and Others |
VZ-Korporace | 880-03 Beijing Shi shi pin yan jiu suo. sponsoring body. |
VZ-Korporace | Zhongguo Shi pin chu ban she. Ci shu bian ji bu, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | 880-04 Print version: Shípǐn kēxué 1002-6630 (OCoLC)8516214 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5850000003172007 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5850000003172007 |
*Alt.graf.reprez. | 264-02/$1 北京 : 中国食品出版社, 1980- |
*Alt.graf.reprez. | 245-01/$1 食品科学 electronic resource = Food science |
*Alt.graf.reprez. | 776-04/$1 Print version: 食品科学 1002-6630 (OCoLC)8516214 |
*Alt.graf.reprez. | 710-03/$1 北京市食品研究所. sponsoring body |
Katalogizátor | 20240527 SVK07 0814 |
264 1 | 880-02 Beijing : China food publishing co, 1980- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
945 | shi pin ke xue SHI PIN KE XUE |
LCU | 20240524122019 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.