Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000170974
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00017xxxx / 0001709xx / 000170974.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200529-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib5490000000141678 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240326213017.0 |
KÚ-obecné inf. | 230606c20209999ko-tr-joo-----0----0kor-c |
Identif.č. LC | 2023243265 |
*Kód nár.bibl.ag. | 3159112-7 DE-600 |
ISSN | 2714-0865 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1381718596 |
*Syst. číslo | (SFX)5490000000141678 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | kor eng |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP368 |
Názvové údaje | Food and life electronic resource |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | Three times a year |
Číslování | Vychází od Vol. 2020, No. 2 (2020)- |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Resumé | The Food and Life has published all type articles such as research articles, review articles, survey articles, research note, short communication or editorial since 2020. It covers the all scientific and technological aspects of food and life science.-- Journal website. |
Pozn.o jazyku | In Korean; titles and abstracts also in English. Some articles in English only. |
5880 | Description based on: Volume 2020, No. 2 (2020); title from journal home page (Food and Life, viewed October 6, 2023). |
5881 | Latest issue consulted: Volume 2023, No. 2 (2023); (Food and Life, viewed October 6, 2023). |
Předm.-Věc.téma | Food handling Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food science Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Social aspects Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food handling. fast (OCoLC)fst00930824 |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Předm.-Věc.téma | Food science. fast (OCoLC)fst02003714 |
Předm.-Věc.téma | Food Social aspects. fast (OCoLC)fst00930613 |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Předm.-Věc.téma | Nutrition. fast (OCoLC)fst01042187 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
Žánr/forma | Serial publications. fast (OCoLC)fst01919968 |
Žánr/forma | Serial publications. lcgft |
VZ-Korporace | Han'guk Ch'uksan Sikp'um Hakhoe, issuing body. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2020. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5860000003158167 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2020. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5860000003158167 |
Katalogizátor | 20240527 SVK07 0820 |
264 1 | Seoul, Korea : Korean society for food science of animal resources, 2020- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240524122851 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.