Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000172487

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00017xxxx / 0001724xx / 000172487.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--22003377i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib5700000000513360
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20240220213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d-|------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.230322c20229999gauar-j-o-----0---a0eng--
Identif.č. LC2023200959
ISSN2836-774X 1
*Syst. číslo(OCoLC)1373778003
*Syst. číslo(SFX)5700000000513360
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCISSN RECORD
Kód předm.kateg.63 Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky Konspekt 24
Zkrácený názevFood innov. adv.
Klíčový názevFood innovation and advances
Názvové údajeFood innovation and advances electronic resource .
Varianta názvuFIA
Souč.periodicitaRočenka
ČíslováníVychází od: Volume 1 (2022).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
5880 Volume 1 (2022); title from cover image (mazapress.com website, viewed March 22, 2023).
5881 Volume 1 (2023) (viewed March 22, 2023).
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5700000004704915
Poskytovatel přístupuAvailable from 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5700000004704915
Katalogizátor20240527 SVK07 0820
264 1Fayetteville, GA : Maximum Academic Press, 2022-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240524122911
SRC CONSER