Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000172559
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00017xxxx / 0001725xx / 000172559.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--22003377i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib5860000000467069 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240217213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-|------ |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 220120c20219999gaumr-p-o-----0---a0eng-- |
Identif.č. LC | 2022200909 |
ISSN | 2771-4683 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1292745262 |
*Syst. číslo | (SFX)5860000000467069 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc nsdp |
*Signatura LC | ISSN RECORD |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
Zkrácený název | Food mater. res. |
Klíčový název | Food materials research |
Názvové údaje | Food materials research electronic resource . |
Varianta názvu | FMR |
Souč.periodicita | 1x měsíčně |
Číslování | Vychází od: Vol. 1 (2021). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
5880 | Vol. 1 (2021); title from cover image (maxpress.com website, viewed January 20, 2022). |
5881 | Vol. 2 (2022) (viewed January 20, 2022). |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2021. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5860000004588875 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2021. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 5860000004588875 |
Katalogizátor | 20240527 SVK07 0820 |
264 1 | Fayetteville, GA : Maximum Academic Press, 2021- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240524122917 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.